Останній дзвоник в школі

2014-05-30

/Files/images/MM1HQAXa0qY.jpg

30 травня у нашій школі відбулося довгоочікуване свято - Останнього дзвоника. Радісно школярам, що закінчився навчальний рік, попереду літні канікули, але ж сумно на душі у одинадцятикласників – для них шкільний дзвоник пролунає в останнє!

/Files/images/evZFWRGLbdM.jpg

Останній дзвоник у рідній нашій школі розпочався жваво і проходив так само динамічно. За одну годину свята педагогічний колектив нагородив найуспішніших учнів, перевів у наступні класи решту школярів і допустив до складання іспитів цьогорічних випускників школи.

/Files/images/m385R4tdAqc.jpg

Під час святкової лінійки ведучі умовно порівняли школу з сонцем, яке тепло гріє, а дітей з квітами, які тягнуться до його тепла: учень з кожного класу додав яскравий промінчик до «Сонця», щоб воно їх тепло гріло під час роботи пришкільного табору, екскурсій, іспитів, випускних вечорів та канікул.

/Files/images/38VkDDPHiR4.jpg

Першокласники привітали випускників із закінченням школи та пообіцяли гарно вчитися, щоб зміною їхньою стати .Випускники 11 класу зі слізьми радості та смутку говорили свої останні прощальні слова і в кінці запустили в небо голубів, як символ миру і надії.

/Files/images/_3jwD9F7c8Y.jpg

Сьогоднішнє свято «Останнього дзвоника» було для всіх урочистим, радісним і затишним. Кожний учень відчував щось особливе: хто радів, що закінчилися уроки і незабаром будуть найдовші канікули, а хтось із сумом стояв на лінійці, розуміючи, що востаннє називаються учнями нашої школи.

/Files/images/ZA0FhhU3b_U.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 115