• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • В школі відбулися Новорічний ранок для учні початкових та середніх класів та Новорічний карнавал для учнів старших класів.

В школі відбулися Новорічний ранок для учні початкових та середніх класів та Новорічний карнавал для учнів старших класів.

2013-12-27

/Files/images/DSCN3868.jpg

Людству багато що можна вибачити, тільки за те, що воно придумало зимові свята, і серед них – Новий рік з терпким запахом ялинок та мандаринок, мерехтінням свічок, різнобарвним сяйвом гірлянд і з надією, що з останнім дванадцятим ударом годинника здійсняться наші найзаповітніші бажання, що новорічна казка не закінчиться./Files/images/DSCN3845.jpg

Учні, вчителі та батьки нашої школи дружно та радісно відзначили Новорічні свята.
26 грудня учні 10-11 класів в дружній обстановці прикрашали лісову красуню.

/Files/images/DSCN3827.jpg



А 27 грудня, у п’ятницю, розгорнулося цікаве дійство з іграми, піснями та танцями. Учні початкових класів побували на Новорічних гостинах разом з казковими героями. Шквал аплодисментів отримали юні артисти 2-3 класу, які підготували циганський танок. Новорічні пісні енергійно виконали учениці 3 класу. А веселі сніговики і скоморохи розвеселили всю нашу школу. Всі учасники були нагороджені призами за активну участь на святі, а також усі присутні отримали подарунки від Діда Мороза. А далі – ігри, пісні, танці, хороводи…/Files/images/DSCN3858.jpgХоровод з Дід Морозом і Снігуронькой!!!!!!

Ой і весело ж було!

Кiлькiсть переглядiв: 265