• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • День рідної мови у навчальному закладі КЗ КМР "Слобідська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

День рідної мови у навчальному закладі КЗ КМР "Слобідська ЗОШ І-ІІІ ступенів"

2022-02-21

/Files/images/dokumenti/ф092.jpg

День рідної мови відзначає кожна культурна людина, яка усвідомлює, що мова є безціннним надбанням людства. Учні 4 класу Слобідської ЗОШ І -ІІІ ступенів традиційно відзначили День рідної мови. Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

На святі діти розказували вірші, брали участь в різноманітних конкурсах та вікторині. А протягом дня четвертокласники вдосконалювали уміння правильно розмовляти українською мовою. Українська - це круто!

Мова - це великий дар природи, це показник культури людини, це той інструмент, який єднає націю, народ в єдине ціле.

Ми пишаємося тим, що маємо таку красиву, мелодійну мову, яку називають солов'їною і порівнюють з діамантом. Це великий скарб, який треба шанувати, берегти і збагачувати. Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Мова!Українська мова,- вона співуча,лагідна, дзвінка..... Такими словами розпочався виховний захід у 3 класі. Вчитель провела розминку для знавців української мови, конкурс"Говорити правильно". Учні закінчували розпочаті прислів'я про мову, декламували вірші, відгадували загадки, пояснювали значення слів "Українською прикольніше ", добирали асоціації до слів. А на закінчення заходу виготовили лепбуки до Міжнародного дня рідної мови.

Кiлькiсть переглядiв: 62