• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Слободі з’явився сучасний спортмайданчик

У Слободі з’явився сучасний спортмайданчик

2021-09-22

/Files/images/novinki/фото.jpg

У Слободі з’явився сучасний спортмайданчик

22 вересня 2021 року 13:36 Звели спортивну споруду за активного сприяння старости Слободи Світлани Бакал. Адже саме вона звернулася з таким проханням до Кагарлицької міської ради. Керівництво та депутати міськради підтримали ініціативу старости та виділили необхідну суму коштів - близько 50 тисяч гривень.

Тож привітати юних слобідчан із обновкою прибули Кагарлицький міський голова Олександр Панюта, начальник відділу освіти міськради Надія Омельченко та староста села Світлана Бакал.

Вони привітали присутніх на відкритті учнів та педагогічний колектив школи та пообіцяли й надалі сприяти розвитку фізкультури і спорту в селі.

Олександр Панюта зазначив, що наступного року ініціює розширення майданчика та поповнення його ще кількома тренажерами. Він вручив для школи в подарунок спортивний інвентар. Директор школи Світлана Калієвська подякувала усім, хто доклав зусиль, щоб в школі з’явився спортмайданчик із сучасними тренажерами. Також вона вручила грамоти Олександру Панюті та учням школи - призерам змагань із кікбоксингу. Школярі подякували за майданчик віршованим виступом та щирими оплесками.

Розрізати символічну стрічку до майданчика доручили Олександру Панюті та Світлані Бакал. А після цього дітлахи випробували тренажери. Для перегляду відео необхідно встановити останню версію Adobe Flash Player.

Кiлькiсть переглядiв: 17