Засідання педагогічної ради

2017-10-24

24 жовтня 2017 року відбулося засідання педагогічної ради на тему: «Дотримання принципів наступності та індивідуалізації в навчанні учнів 1-го та 5- го класів з метою успішного формування їх ключових компетентностей». Заступник директора з НВР Кукоба Н. І. підготувала виступ на тему « Формування ключових компетентностей учнів в період адаптації до навчання в 1-му та 5- му класах».

Класний керівник 5- го класу Тригуб С. М. ознайомила з віковими особливостями учнів, з труднощами у навчанні п’ятикласників, зробила порівняльний аналіз навчальних досягнень учнів в 5- му класі та на кінець 4- го класу, розповіла про результати анкетування учнів. Вчителі – предметники поділилися думками про навчання п’ятикласників.

Вчитель Дрига Л. І. розповіла про особливості навчально – виховного процесу в 1- му класі, про впровадження медико – педагогічного проекту « Гармонія інтелекту та здоров’я»( ПіснеЗнайка).

Члени педагогічної ради ознайомилися з пам’ятками класним керівникам 1-го та 5-го класів, вчителям – предметникам та батькам.

Кiлькiсть переглядiв: 157