День Збройних Сил України в школі

2016-12-06

/Files/images/20161206142023.jpg

6 грудня - День Збройним Силам України. Незважаючи на досить невелику офіційну історію українського війська, справжній вік Української армії сягає кількох століть, а її бойові традиції формувалися у важких кривавих війнах і конфліктах від Київської Русі до Великої Вітчизняної війни.

І сьогодні солдати і офіцери Збройних Сил України гідно продовжують традиції своїх дідів і батьків. Не всі нині, на превеликий жаль, розуміють значення власної армії, призначення якої захищати суверенітет та незалежність держави від зазіхань зовнішніх агресорів. Бажаєш жити в мирі - готуйся до війни, говорить мудре народне прислів’я.

Армія — це один з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави.

Тож і учні нашої школи намагалися донести до оточуючих про важливість Збройних Сил України.

Ще зранку у стінах школи лунали приємні та щирі слова до Дня Збройних Сил України. Дівчата у класах вітали хлопців подарунками та приємними словами. А Учнівська Рада підготувала для наших ще зовсім юних захисників вечір, присвячений Дню Збройних Сил, на якому були проведенні різноманітні конкурси, на яких учні проявили себе мужніми, спритними, витривалими, справжніми козаками і захисниками.

/Files/images/2497-1.jpg

/Files/images/27473774.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 157