• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • 1 вересня у школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника

1 вересня у школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника

2016-09-01

/Files/images/navidad0821-1600x1200.jpg

Найсвітліша дорога в світі —

Це дорога до знань, до школи.

Пам’ятайте це, любі діти,

Не забудьте цього ніколи.

1 вересня у школі традиційно по-родинному пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового 2016-2017 навчального року.

День Знань — це особливе свято. Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення нових успіхів на шкільній ниві. Це зустріч з друзями і вчителями, радість від спілкування, знайомство з новими навчальними предметами, пізнання невідомого і цікавого.

Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 9-ох першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве шкільне життя: перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до Країни Знань.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним. Він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами праці і звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торуватимуть власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Директор школи Ільєнко О.В. привітав всіх з чудовим святом - Днем Знань, яке відкриває перед кожним з учнів нові обрії пізнання себе і світу захоплень, побажав всім учням, батькам, вчителям міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною, яка вміє творити, примножувати, любити.

Розпочався навчальний рік першим уроком - «"Щоб у серці жила Батьківщина"(до 25-ї річниці незалежності України)». Зважаючи на сьогоднішні події в Україні, зміст даного твердження є необхідним для кожного свідомого громадянина нашої держави. В усіх класних колективах говорили про цінності, які роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують нашу державу, про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країн.

/Files/images/DSCN6460.JPG

/Files/images/Школа радо зустрічає.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 134