Випускний вечір "Оскар - 2016!"

2016-05-29

/Files/images/rG066woN2Cc.jpg

Випускний вечір належить до тих свят, які відбуваються один раз в житті. Кожен випускник, з радістю згадує ті чудові дні, коли він лише почав ходити в школу. Напевно, кожен пам'ятає і свою першу вчительку, і перше кохання, і першу п'ятірку в щоденнику. Як же це все прекрасно! За роки навчання всі подорослішали. Не впізнати скромну сусідку по парті, вечірня сукня і завиті локони перетворили її на принцесу. Ну, а хлопчиська, тепер вони, як ніколи, готові здійснювати достойні подвиги.

29 травня бажаними гостями і навіть господарями Слобідського Будинку культури стали випускники 11-го класу. Тут відбулася урочиста частина випускного вечора. Дівчата у дуже гарних сукнях, хлопці у святкових костюмах урочисто, під бурхливі оплески батьків, гостей зайшли до залу.

На випускному вечорі було багато приємних подій: привітання від директора школи Ільєнка О.В. та заступника директора з НВР Кукоби Н.І. Привітала своїх вихованців і перша вчителька Дрига Любов Іванівна. Вона пригадала, як колись, зовсім маленьких учнів, батьки привели у перший клас, як разом долали усі труднощі.

Класний керівник Ільєнко Людмила Анатоліївна побажала випускникам успіхів, здійснення усіх задумів, щасливої та щедрої долі у житті.
І ось нарешті прийшов той довгожданий день, про який мріє кожен школяр — випускний вечір. Це свято повинно запам'ятатися на все життя. У житті кожного учня настає момент розставання зі своїми вчителями. Останній урок в школі, останній дзвінок, і ось довгожданий випускний. Перегортаючи календар день за днем місяця травня, випускники з хвилюванням чекають цього довгожданого випускного вечора. Девіз випускного вечора - "Всі мрії збуваються!"

Слова вдячності звучали і з вуст випускників. Вони звернулися до своїх педагогів, котрі всі ці роки навчали різних премудростей; батьків, які завжди були поруч й підтримували. Це була мить, коли кожен відчув, що недаремно вкладав свою часточку у душі дітей. Під час свята колишні школярі, а тепер вже дорослі юнаки та дівчата, мали можливість згадати свої перші дні у школі, наче знову прожити всі ті роки.

Потім святковий, довгоочікуваний випускний бал на всю ніч. А вранці – традиційна зустріч сходу сонця та першого дня самостійного життя.
Ще для одного покоління випускників розпочалося доросле життя. Попереду – навчання у вузах чи інших закладах, а для декого, можливо, й робота. Але у будь-якому випадку бажаємо всім їм успіху, рівної життєвої дороги й обов’язково вдалих злетів .

У добру путь, дорогі випускники-2016 року.

Кiлькiсть переглядiв: 151