Тиждень англійської мови

2016-02-12

Ще природа не прокинулася від зимового сну, не заспівали птахи у гаю, проте шкільне життя цього тижня завирувало, защебетало стоголоссям, вразило своєю активністю, святковістю, подарувало всім чудовий настрій та незабутні переживання. З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання, духовного багатства, моральної чистоти у школі було проведено «Тиждень англійської мови».

Тиждень розпочався з ознайомленням учнів школи із планом проведення та завданнями тижня.

У школі вчителями англійської мови було організовано виставку-презентацію стінгазет "Hoidays", " English-speakingcountries” . Відвідуючи її, учні могли познайомитися із Об’єднаним Королівством Великої Британії та Північної Ірландії,Канадою, США, Австралією, побачити визначні місця цих країн, видатних письменників та поетів.

Продовжив тиждень урок - гра «The world of professions» серед учнів 2-5-х класів. Діти старанно виконували завдання, описували картинки, переглянули мультик про світ професій, представляли свої улюблені іграшки та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань.

Не забарилася і п’ятниця, яка підвела підсумки тижня - лінійкою. Минув лише тиждень, але вражень залишилося на цілий рік.

Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Але варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.

Тиждень англійської мови-2016 вкотре довів неймовірні здібності учнів, показав те, що сучасні школярі хочуть прямувати стежкою знань, щодня вони готові досягати нових вершин. Так хочеться, щоб майбутнє України вирішували такі талановиті та старанні учні, адже тільки тоді життя набуде іншої сутності…

/Files/images/Відкритий урок.jpg
/Files/images/Лінійка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128