• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Благодійна ярмарка по збору коштів на допомогу воїнам - АТО.

Благодійна ярмарка по збору коштів на допомогу воїнам - АТО.

2015-11-19

/Files/images/IMG_1117.JPG

Сьогодні десятки тисяч патріотів обороняють від терористів свободу, незалежність та територіальну цілісність України. Наші захисники, як ніколи, потребують уваги і розуміння від своїх співгромадян, у тому числі і від дітей та молоді. Одним із підтверджень небайдужості юного покоління до долі своєї Батьківщини є участь в акціях і заходах, що проводяться з метою моральної та матеріальної підтримки української армії.

В теперішній нелегкий час кожен, як може, робить свій вклад у допомогу нашим бійцям, які вимушені воювати за мир в Україні... Дехто збирає речі, продукти, в’яжуть теплі шкарпетки...

У нашій школі також вирішили долучитись до таких акцій і зробити свій, хай невеликий. вклад. У четвер, 19 листопада, в приміщенні школи пройшов благодійний ярмарок по збору коштів на допомогу воїнам - АТО... Напередодні за активної допомоги батьків та бабусь дітьми приготували смачні солодощі. Також на ярмарку були представлені сувенірна продукція, малюнки, подарункові вироби виготовлені учнями власноруч.

Ярмарок - справа не нова в нашій школі, тому завітало до нас багато людей з села і з задоволенням купували у дітей їхні товари... Це було на стільки зворушливо... Дехто, хто спізнився на ярмарок (все дуже швидко закінчилось, бо товари розкупились) просто принесли гроші для збору...

Щиро дякуємо всім, хто долучився до благої справи! Нехай знають наші воїни, що у них росте достойна зміна, що у них є надійна підтримка. Ми завжди з вами, захисники України!

/Files/images/IMG_1120.JPG

/Files/images/IMG_1121.JPG

/Files/images/IMG_1123.JPG

/Files/images/IMG_1136.JPG

/Files/images/IMG_1137.JPG

/Files/images/IMG_1144.JPG

/Files/images/IMG_1162.JPG

/Files/images/IMG_1147.JPG

/Files/images/IMG_1151.JPG

/Files/images/IMG_1158.JPG

/Files/images/IMG_1164.JPG

/Files/images/IMG_1176.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 148