Акція: Ми – за чистоту довкілля!!!

2015-04-29

/Files/images/4jJ3wDmLhD0.jpg

/Files/images/6jMlWm2APyA.jpg

/Files/images/af4mfyba0gM.jpg

Акція: Ми – за чистоту довкілля!!!


Перед травневими святами у Слобідській школі І-ІІІ ступенів відбулася акція «Ми – за чистоту довкілля!». Організаторами були учні 8 класу на чолі з вчителем основ здоров’я Діхтяр Наталією Олександрівною, за підтримки директора школи Ільєнка Олександра Васильовича та заступника директора з навчальної-виховної роботи Кукоби Надії Іванівни.

Метою проведення акції було поєднання теоретичного матеріалу, здобутого на уроці з основ здоров’я, з практичними вміннями та навичками учнів.

Розпочалася акція о 9:30 у центрі с. Слобода, біля центральної дошки оголошень (де був розміщений плакат акції) поблизу сільського Будинку Культури та церкви.

Спочатку вчитель Наталія Олександрівна провела бесіду щодо екології та чистоти довкілля в рідному селі, а коли знання були закріплені, розпочали прибирання окремих частин територій села. Приготувавши завчасно гумові рукавички та сміттєві пакети, учні вирушили вулицею «Площа Слави» до Пам’ятника воїнам-визволителям. По дорозі учні завзято збирали сміття, співали пісні, розповідали цікаві історії традицій села, фотографувалися та збирали букети весняних квітів. Прибувши разом до пам’ятника, учасники акції вшанували пам’ять героїв та прибрали центральну алею меморіалу.

Повертаючись до школи, учні прокоментували свої дії, знання, настрій та враження від екологічної акції.

Акція була завершена о 13:30. Вчитель подякувала всім учасникам за створення акційних плакатів, де описувались умови проведення акції та безпосереднє ознайомлення з екологією та довкіллям с. Слободи. Діхтяр Н. О. відзначила найактивніших учнів: Юраш Яну, Шащук Карину, Ковтун Аліну, Грубого Василя, Кошко Аліну та Кушту Євгенія.

Вчитель основ здоров’я

Слобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Діхтяр Наталія Олександрівна

Кiлькiсть переглядiв: 166